• Familiehuis Friesland

  Familiehuis Tweintich

  Familiehuis Tweintich is een vrijstaande bungalow met een centrale keuken in het hart van de bungalow. Ideaal voor families, vrienden, collega`s, oud-studenten, zakelijke meerdaagse training, coaching, bedrijfsuitjes etc.

  Lees meer
 • eten met grote groep

  Onze nieuwste top bungalow Laudehuis culinair & wellness

  Heerlijk genieten van een complete keuken: kookeiland, steamer-stoomoven, wijnklimaatkast, volledige hobbykokuitrusting. Nu beschikbaar!

  Lees meer
 • Bungalow met sloep

  Volop ruimte

  Volop ruimte rondom de bungalow bij onze 14-, 16- en 20-persoons bungalows.

  Lees meer
 • Groepsbungalow Groningen

  Gezelligheid troef

  Onze 14-, 16- en 20-persoons bungalows zijn uitermate geschikt om heerlijk met het hele gezelschap te dineren aan een luxe gedekte tafel, zowel in Friesland als in Groningen.

  Lees meer
 • Familievilla`s met grote sloep op It Wiid

  Groepsuitje

  De grote familiehuizen beschikken over een 12-persoons sloep, de Escape. Voor een heerlijke vakantie op het water!

  Lees meer
 • buitenspa

  Heerlijk bubbelen

  Lekker met zijn allen na een tocht op het water in de buitenspa. De bungalows hebben een ruime tuin met eigen aanleg-/vissteiger en een buitenspa/ jacuzzi.

  Lees meer
 • Met zijn allen op een terrasje

  Drankje op het terras

  Na een vaartocht is het heerlijk toeven op een van de vele terrasjes aan het water. Bij diverse bungalows kunt u een sloep of boot huren.

  Lees meer
 • Actieve vakantie in Friesland en Groningen

  Er op uit!

  Onze familiehuizen zijn het ideale vertrekpunt voor mooie en gezellige uitstapjes. Onze actieve en sportieve gasten trekken er regelmatig op uit met de fiets, te voet of met de grote sloep vanaf de privé-insteekhaven of aanlegsteiger.

  Lees meer
 • Vakantiehuizen met buitenspa in Friesland en Groningen

  Volledig tot rust

  Onze luxe en comfortabele vakantiewoningen zijn voorzien van alle gemakken en wellnessvoorzieningen. Kom heerlijk tot rust in de 5-persoons buitenspa of in de Finse Sauna.

  Lees meer
1 2 3 4 5 6 7 8
Nieuws > Leeuwarden Culturele Hoofdstad van Europa in 2018
Leeuwarden Culturele Hoofdstad van Europa in 2018
Originele afbeeldingLeeuwarden-Fryslân 2018 zit erop maar Friesland blijft vanzelfsprekend een vakantie meer dan waard. Leeuwarden is een historische stad uitermate geschikt om lekker uit eten te gaan of om te shoppen.

Leuk uitje ook met talrijke bezienswaardigheden o.a. het Fries Museum. De Blokhuispoort was oorspronkelijk een gevangenis maar dit pand huisvest nu creatieve bedrijven en ateliers die een bezoekje zeker waard zijn. Naast Hoofdstad van de Smaak mocht de Kleine Kerkstraat zich al diverse keren Leukste Winkelstraat van Nederland noemen. Diverse leuke boetiekjes, delicatessenwinkels en unieke zaakjes zijn hier te vinden.

Is de stad te druk voor u dan is de Prinsentuin zeker een aanrader. In het centrum van Leeuwarden bevindt zich dit prachtige stadspark. Ideaal voor een picknick of om zomaar doorheen te wandelen.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Copyright: Recreamax     |     Webportal van De Pree e-Consult