• Familiehuis Friesland

  Familiehuis Tweintich

  Familiehuis Tweintich is een vrijstaande bungalow met een centrale keuken in het hart van de bungalow. Ideaal voor families, vrienden, collega`s, oud-studenten, zakelijke meerdaagse training, coaching, bedrijfsuitjes etc.

  Lees meer
 • eten met grote groep

  Onze nieuwste top bungalow Laudehuis culinair & wellness

  Heerlijk genieten van een complete keuken: kookeiland, steamer-stoomoven, wijnklimaatkast, volledige hobbykokuitrusting. Nu beschikbaar!

  Lees meer
 • Bungalow met sloep

  Volop ruimte

  Volop ruimte rondom de bungalow bij onze 14-, 16- en 20-persoons bungalows.

  Lees meer
 • Groepsbungalow Groningen

  Gezelligheid troef

  Onze 14-, 16- en 20-persoons bungalows zijn uitermate geschikt om heerlijk met het hele gezelschap te dineren aan een luxe gedekte tafel, zowel in Friesland als in Groningen.

  Lees meer
 • Familievilla`s met grote sloep op It Wiid

  Groepsuitje

  De grote familiehuizen beschikken over een 12-persoons sloep, de Escape. Voor een heerlijke vakantie op het water!

  Lees meer
 • buitenspa

  Heerlijk bubbelen

  Lekker met zijn allen na een tocht op het water in de buitenspa. De bungalows hebben een ruime tuin met eigen aanleg-/vissteiger en een buitenspa/ jacuzzi.

  Lees meer
 • Met zijn allen op een terrasje

  Drankje op het terras

  Na een vaartocht is het heerlijk toeven op een van de vele terrasjes aan het water. Bij diverse bungalows kunt u een sloep of boot huren.

  Lees meer
 • Actieve vakantie in Friesland en Groningen

  Er op uit!

  Onze familiehuizen zijn het ideale vertrekpunt voor mooie en gezellige uitstapjes. Onze actieve en sportieve gasten trekken er regelmatig op uit met de fiets, te voet of met de grote sloep vanaf de privé-insteekhaven of aanlegsteiger.

  Lees meer
 • Vakantiehuizen met buitenspa in Friesland en Groningen

  Volledig tot rust

  Onze luxe en comfortabele vakantiewoningen zijn voorzien van alle gemakken en wellnessvoorzieningen. Kom heerlijk tot rust in de 5-persoons buitenspa of in de Finse Sauna.

  Lees meer
1 2 3 4 5 6 7 8
Categorie
Algemeen  Algemeen


Originele afbeeldingGezellig met een paar mensen of een hele groep de Friese meren verkennen. Met deze luxe nieuwe sloep trekt u veel bekijks en onze ervaring is dat collega-watersporters enthousiast reageren als onze sloep, behorend bij de huizen Grand Fjirtjin, Grand Sechstjin en Tweintich, op het water is. Deze sloepen zijn geschikt voor groot water, het waren tenslotte in de basic reddingsloepen en komen ook op de ruime Friese Meren helemaal tot zijn recht. Echt super genieten met de Escape 750 uitgerust met alle moderne comfort van luxe kussens, boegschroef voor makkelijk manoeuvreren, luxe teakline vloer in de kuip en dry lid toilet.

Originele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeelding
Originele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeelding
  Druk artikel af Verstuur artikel

Hieronder ziet u de plattegrond van Bungalowpark It Wiid. Door horizontaal en verticaal scrollen ziet u het hele gebied. Links onderin treft u familiehuis Fjirtjin op nummer 680 en familiehuis Sechtjin op nummer 668 en 669.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeelding
Alle bungalows op het bungalowpark hebben nu gratis supersnelle internetverbindingen.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Copyright: Recreamax     |     Webportal van De Pree e-Consult